مشاوره حقوقی رایگان - خرید مالکیت مغازه سرقفلی

باسلام، اینجانب یک باب مغازه سرقفلی در سال 89 خریده ام و مالک ساختمانی که مغازه در آن واقع است عوض شده و مالک فعلی (ارباب) میخواهد که مالکیت مغازه را در مقابل اخذ مبلغی به اینجانب واگذار نماید با توجه به اینکه هم ملک و هم مغازه هر دو فاقد سند رسمی بوده و قولنامه ای میباشند آیا خرید مالکیت مغازه فوق با قولنامه از نظر قانونی کار درست و محکمه پسندی است یا خیر. با کمال تشکر

پاسخ ها :

خرید مالکیت مغازه سرقفلی خرید مالکیت مغازه مغازه سرقفلی خرید قولنامه ای مغازه خرید مغازه سرقفلی خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک