مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال صوری

با سلام قصد دارم وام اوراق خرید مسکن بگیرم می خواستم بدونم میشه همین خونه ای که الآن به نام من هست به نام یک نفر دیگه بکنم و بعد چند روز اون رو ازش بخرم تا بتونم باهاش وام اوراق رو بگیرم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام این کار خطر داره چون شما ملک خودتان را منتقل میکنید مگر اینکه فرد مورد نظر از هر حیث قابل اطمینان باشه و بعدا از وی وکالت رسمی و اقرارنامه بگیریدج