مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

اینجانب تک فرزند پدرم دارای معلولیت جسمی و ضربه مغزی هستم و 25 سال ازدواج کردم سوال اینه اکنون با وجود ازدواج میتوانم به خاطر معلولیت از حقوق پدرم استفاده کنم در ضمن دچار صرع هم هستم

پاسخ ها :

مستمری پدر به پسر معلول دریافت حقوق بازنشستگی پدر مستمری به فرزند پسر دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان