مشاوره حقوقی رایگان - حفر چاه کم عمق

سلام تو زمین زراعتی دیمه میخام چاه کم عمق تا 15 حفر کنم. زمین رو نهال بکارم و از آب چاه برای آبیاری استفاده کنم. آیا از نظر قانون میتونم این چاه رو حفر کنم و استفاده کنم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در مناطق غيرممنوعه حفر چاه و استفاده از آب آن براي مصرف خانگي و شرب و بهداشتي باغچه تا ظرفيت آبدهي 25 مترمكعب در شبانه روز مجازاست و احتياج به صدور پروانه حفر و بهره برداري ندارد ولي مراتب بايد به اطلاع وزارت نيرو برسد.