مشاوره حقوقی رایگان - قسط مهریه

با سلام و خسته نباشید.
2 قسط از اقساط مهریه زنم که 300 تا است یکسال پیش با پرداخت پیش قسط 7 عدد سکه و نفقه 5 میلیون و اجرت 14 میلیون بود پرداختم و طلاقش تمام شد. کارگر شرکت هستم با این گرانی سکه و با حقوق 3 میلیون 4صد میخوام از حقوقم کسر کنند حضانت بچه پسر 14 ساله با من است مالی هم ندارم حتی مستثنیات دین در صورت کسر یک سوم حقوقم که 800 هزار میشه بهتر از 7 ما یک سکه است لطفا راهنماییم کنید.با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسدی نیا

فاطمه اسدی نیا :

استان :

سلام شما میتوانید درخواست توقیف حقوق را به قاضی اجرای احکام تحویل بدید