مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن و پلاک کردن موتور مزایده ستاد اجرایی فرمان امام

با عرض سلام من میخوام یک موتور مزایده یا برگه اوراق بخرم خواستم بدونم اونا چجوری همه چیزشا بنام خودم کنم
2 بجز اون یک موتور دیگه هستش که از مزایده ستاد اجرایی فرمان امان خریداری شده خواستم بدونم این موتوری که از ستاد اجرایی فرمان امام را طرف خرید اگه ازش بخرم باید چجوری سند و پلاکشا بنام خودم بزنم که خیالم راحت باشه. ممنونم از وکیلهایی که اینجا وقت عزیزشونا و تجربه زحمات سالها درس خوندنشونا در اختیار مردم نیازمند میذارن شیر مادرتان حلالتان باد بخدا با این کارتون انگار صدبار خانه خدا را زیارت کردید سر تعظیم پیش شما بزرگان پایین میارم

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
این وسایل نقلیه قابل تردد و پلاک شدن نیستند