مشاوره حقوقی رایگان - ملکی قولنامه ای

با سلام و درود بر شما به خاطر سایت بسیار خوب شما. بنده سوالی داشتم که در صورت امکان جواب ان را محبت کنید . من سالها پیش با پدر مرحومم مبایعه نامه و یک وکالت تام در مورد یک اپارتمان از وی خریداری کردم که سند نداشته و الان هم ندارد دو شاهد من یک برادر و یک خواهرم هستند البته ان زمان کد رهگیری وجود نداشت (سال 86) ایا می توانم از طریق دادگاه تقاضای مالکیت نمایم. واحد مورد معامله تعاونی ساز می باشد. ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله مالکیت آپارتمان متعلق به شماست و مشکلی بوجود نمی آید . نیازی به تقاضای مالکیت نیست مبایعه نامه نشانگر مالکیت شماست و اگر سند داشت آن موقع میتوانستید الزام سایر وراث به تنظیم سند را بخواهید