مشاوره حقوقی رایگان - مستمری مادر و پدر

با سلام من ٣ساله مطلقه هستم و حقوق مادرم را دريافت ميكنم ايشون پرستار بودن پدرم هم به تازگی فوت كردن و ايشون هم بازنشسته بودند كه بعد از فوت مادرم پدرم مجدد ازدواج كردن سوالم اينه كه همسر پدرم به تنهايی ميتونن حقوق پدرم رو دريافت كنن ؟؟ چونكه من به بيمه مراجعه كردم ايشون مداركشونو دادن و دارن مستمری پدرم رو دريافت ميكنن لازم به ذكر است كه بگم پدر و مادرم هردو از يک ارگان تامين اجتماعی حقوق ميگيرن و من هم ميخوام از اين حقوق به غير از حقوق مادرم استفاده كنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چون ازمستمری مادرتان استفاده میکنید نمی توانید ازحقوق پدرمتوفی خودبهره مندبشوید