مشاوره حقوقی رایگان - طرح یک شکایت از قیم

سلام
من یه پسر 21 ساله ام. خانواده من وقتی 17 سالم تو یه تصادف همگی فوت شدن.
تو همون مقطع من حال خوبی نداشتم و ظاهرا عموم از این موضوع سو استفاده کرده و از من وکالت تام گرفته. و خونه رو به نام خودش کرده. سند به نامشه.
الان بعد از گذشت چهار سال من تازه از این موضوع مطلع شدم اونم روزی که خونه رو فروخته به فرد دیگری.
سوالم اینه آیا وکالتی که من در 17 سالگی به عموم دادم به عنوان قیم و وکیل تام الاختیار اعتبار قانونی داره ؟ و عموم میتونسته خونه رو به نام خودش کنه ؟
سوال دیگه اینکه طرح شکایت فایده ای خواهد داشت؟ و اگه شکایت کنم چه مدت طول میکشه تا دادگاهش تشکیل بشه ؟!

پاسخ ها :

تصرف ملک توسط قیم فروش ملک توسط قیم تخلف قیم وکالت تام الاختیار قیم قیمومت