مشاوره حقوقی رایگان - 2 بیمه داشتن

سلام بنده از قبل بیمه سلامت بودم و حالا یکساله که مشغول بکار شدم و بیمه تامین اجتماعی شدم اما چون در مدرسه هست 8 ماه از سال بیمه دارم یعنی از مهر تا اردیبهشت میخواستم ببینم میتونم از بیمه سلامتم استفاده کنم یا خودکار باطل شده چون میخوام برای بارداری اقدام کنم به دفترچه نیاز دارم برای مخارجم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

داشتن دو بیمه بیمه سلامت بیمه تامین اجتماعی دفترچه بیمه بیمه