مشاوره حقوقی رایگان - چه راه قانونی برای ملزم کردن همسایه به پوشاندن درز انقطاع وجود دارد ؟

با سلام

بنده در طبقه اول یک ساختمان 5 طبقه زندگی می کنم ، چند وقتی است که ساختمان کناری ما روی حیاط خلوت خود سقف زده و آن را ایزوگام نموده است ، ولی درز انقطاع ( فاصله دو ساختمان را نپوشانده ) و در هنگام بارندگی آب از درز انقطاع سرازیر میشود پایین که میشود انتهای واحد ما یعنی اتاق خواب و کمد دیواری و باعث نم زدن به دیوار ما شده است .
با توجه به اینکه چندین مرتبه با آنها تذکر دادیم که درز را بپوشانند تا آب به داخل درز سرازیر نشود ، اما متاسفانه اهمیتی نداده اند؟

می خواستم سوال کنم راه حل حقوقی برطرف کردن این مشکل چیست ؟

با تشکر

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام ابتدا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس به شورا بدهید بعد نظر کارشناسی را به همسایه ارائه دهید اگر مشکل حل نشد دادخواست مطالبه خسارت بدهید