مشاوره حقوقی رایگان - اعسار به تقسیط دیه

با سلام خدمت وکلا و مشاوران دادراه
بنده در سال 85 محکوم به پرداخت دیه شدم و دادخواست اعسار به تقسیط دادم در سال 86 قبول شد. پیش قسط را در 86 پرداختم. اما در حکم اعسارم نوشته:
1) یوم‌الاداء محکوم علیه نسبت به محکوم ‌به سال 85 است.
2) عین دیات و ارش تبدیل به دین شده و استقرار در دین گردیده است.
سوالم این است ایا با پرداخت نکردن مقداری از مابقی اقساط که تاخیر افتاده من باید همان مبلغ ریالی 85 را بپردازم یا به روز میشود و یا تاخیر تادیه به الباقی اقساط تعلق میگیره.
ممنونم از لطفتون.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

همانطور که بیان نموده اید ،دیه یوم الاداء است و براساس قیمت روز دیه محاسبه خواهد شد.