مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

اعتراض به نظر کارشناس تصادف
باسلام و خسـه نباشید درسال 95 داخل اتوبوس واحد درون شهری بودم که شدیدا ترمز کرد و اینجانب از ناحیه کمر و شانه چپ مصدوم شدم و پرونده پزشکی قانونی اردیبهشت ماه پرونده را مختومه کرد و به دادسرا ارجاع و امروز دادیار طبق کروکی پلیس برگه تحقیق شاکی را اینجوری نوشت که طبق نظریه کارشناس رسمی تصادف میزان قصور 50درصد راننده و 50درصد من اعلام کرد درکروکی پلیس اینگونه نوشته بود: علل اولیه: عدم احساس مسئولیت فردی و اجتماعی راننده. علل قبلی: بی توجهی به مقررات راهور از جانب راننده. علل مستقیم: تخلف از مقررات راهور از جانب راننده. علت تامه تصادف: 1- بی احتیاطی از جانب راننده اتوبوس 2- بی احتیاطی از جانب سرنشینان اتوبوس به علت عدم اتکا کافی بنظر میرسد .آخه من چه قصوری کردم ؟

پاسخ ها :

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

با سلام. شما می توانید در صورت اعتراض به نظریه کارشناس درخواست ارجاع امر به هیات کارشناسی سه نفره را داشته باشید چراکه امکان تغیر در میزان تقصیر سرنشین وجود دارد. همچنین به احتمال زیاد تقصیر شما از باب نبستن کمربند ایمنی بوده که رعایت نشده است.