مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر

سلام من مطلقه و 56 ساله هستم و قصد دارم از مستمری پدرم که مستمری کشوری هست استفاده کنم، ولی خودم یکساله که حقوق بازنشستگی دارم ولی خیلی کمه و 800 هزار تومان دریافت میکنم آیا میتونم از مستمری پدرم هم استفاده کنم یا در غیراینصورت میتونه حقوق بازنشستگی خودم را کنسل کنم؟ چون مستمری پدرم بیشتره ، ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

ایا شخص دیگری از مستمری پدر شما استفاده نمیکنه مثلا مادر شما اگر استفاده میکنند نیازی نیست اینکار را بکنید هم حقوق خود را بگیرین هم مادر شما حقوق پدر را میگیرد اگر هیچکس دیگری استفاده نمیکند میتوانید بکی را انتخاب کنید