مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی دزد با تماس تلفنی

سلام وقت بخیر من دو تا سکه تو سایت ... فروختم طرف فیش جعلی فرستاد و سکه ها رو برد.
و من شکایت کردم
طرف نمیدونه ازش شکایت کردم و فکر میکنه خبر ندارم فیش جعلیه
همچنان به من زنگ میزنه و دوباره سکه میخاد
چجوری با تماس تلفنی که با من داره باید مکان دقیقشو پیدا کنم؟
ممنون از وقتی که میزارید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا از طریق دفاتر الکترونیک قضایی شکایت خود را ثبت نمایید . در صورت صلاحدید بازپرس یا دادیار ، دستورات لازم جهت شناسایی متهم از طریق آگاهی یا پلیس فتا صادرخواهدشد .