مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

سلام، من نه ازدواج کردم دو بچه دارم. از همون سال اول پامون به دادگاه باز شد، باز بخاطر بچه ها سکوت کردم، کلی پول داشتم شوهرم
به هر بهانه ای گرفت ازمن . کارایی کرد که چندین بار قرص خوردم که بمیرم نشد. منو رو به اعتیاد اورده. الانم وام
برداشتم همه رو خرج کرده. جابی رو با دو تا بچه ندارم برم چبکار کنم من زاهدانم نه شغلی دارم نه پولی خسته شدم
داداگاه هم باز برم اینقدر کش می خوره و پول می خواد که من دیگه ندارم چیکار کنم یکی کمکم کنه بخدا خسته شدم
از خدا خواستم بارها منو و بچه ها رو بکشه تا خلاص بشیم راحت شاید بشیم جایی رو نداریم

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

چند سالتون هست ایا بچه ها رو پدر نگهداری میکنه ؟ بهر حال هر شهری هستین میتوانید طلاق بگیری