مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خانه

با سلام 4 سال آپارتمانم به یه نفر کرایه دادم با همه وسایل خونم مجهز و کامل از جمله کولر اسپلیت و تسویه اب و پول پیش 5تومان بود که دو تومان سر قرارداد داد و 3 تومان باقی مانده را در یک ماه و سه قسط جدا بهم پرداخت کرد هر سالم به زور تمدید میکرد با پیش و کرایه سال قبل و منم همیشه کوتاه میومدم این چهار سالم سر خونم نزدم ، سال چهارم یه قرارداد سفت و سخت نوشتم و تاکید کردم سر تاریخ فوق بدون هیچ قید و شرطی باید تخلیه کنی الان 40 روز از قراردادم گذشته و میگه در لحظه ای که من تخلیه کردم و کلید تحویل دادم پول پیش باید یه جا بهم همون لحظه بدی در صورتی که خودش در پرداختی ها بسیار نامنظم عمل کرده طی چهار سال و اینکه من نیاز به زمان دارم که وسایلم را سالم تحویل بگیرم ،،، من چقدر بعد تخلیه خونه حداکثر میتونم پول قرض الحسنه بهش پرداخت کنم!؟؟؟ آیا دیرکرد روزانه تخلیه خونه طبق قرارداد میتونم ازش مطالبه کنم!؟؟؟ و اینکه میتونم طبق پرداختی های پول پیشی که خودش باهام حساب کرده باهاش حساب کنم!؟؟؟ تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از طریق قانونی شکایت نمایید .اطمینان ان بیشتر است چند راهکار خوب براتون دارم .