مشاوره حقوقی رایگان - سابقه حضور در جبهه

پدر اینجانب با حضور در جبهه و بیشتر عملیات برای دفاع از سرزمین مقدس ایران سربلند
در حال حاضر تعدادی از گواهی های حضور در جبهه پدرم بنام نزد اینجانب پسر ایشان موجود میباشد ولی بقیه مدارک گم شده است با این وجود که پدرم در حال حاضر با یک پسر و دو دختر دم بخت به بیماری کلیوی ( دیالیزم ) دچار میباشد و هیچ گونه در امدی ندارد لذا از مقامات بالا خواهشمند است نسبت به پیگیری پرونده پدرم چگونه و از چه طریقی اقدام نماییم
با تشکر
جواد رضایی

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با استفاده از مدارکتان نسبت به اخد میزان جانبازی اقدام و سپس به بنیاد شهید و ایثارگران مراجعه کنید