مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از شوهر

سلام. من در آزمون استخدامی وزارت بهداشت در آبان 98 در رشته پرستاری در یکی از بیمارستان های مشهد به صورت پیمانی پذیرفته شدم و الان تقریبا 3 ماه هست که شاغلم.
محل سکونت و محل کار شوهرم که معلمه یکی از شهرستانهای استان خراسان رضوی در فاصله 270 کیلومتری مشهده.
حالا بخاطر مشکلات موجود درخواست انتقالی از مشهد به شهر خودمون دادم که متاسفانه رد شد.
آیا قانونی هست که به وسیله اون و به تبعیت از محل کار همسرم بتونم انتقالی بگیرم؟
خواهشمندم منو راهنمایی بکنید. ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه به فاصله 3 ماه این امکان رو نخواهید داشت