مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن سوء پیشینه در آگاهی

با سلام دو سال پیش با چند تن از دوستانم سر یک کیف پیدا کردن در زمان سربازی ما رفتیم دادسرا نظام و زیر 24 ساعت راهی زندان شدیم و بعد با قرار آزاد شدیم و من و یکی دیگه از دوستانم الان قرار منع تعقیب برامون صادر شده. میخوام بدونم الان در سیستم آگاهی و تشخیص هویت و اداره زندان و دادگاه اسم ما هست، اگر کسی استعلامی بگیرد اسم ما میاد بالا و میتونن علیه مون استفاده بشه. در صورتی که اصلا کاری نکردیم، میخوام این سابقه را کلا از بیخ حذف کنیم، باید چه کار کنیم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قرار منع تعقیب برای شما سوء سابقه نخواهد داشت. برای استعلام عدم سوء پیشینه به دفاتر پلیس 10 مراجعه نمایید.