مشاوره حقوقی رایگان - خدمات رفاهی

بهیار اتاق عمل بودم بعلت جابجایی بیماران بیهوش دچار دیسک کمر شدم بعد از عملهای مکرر و عدم بهبودی معلول عادی شناخته وارد خدمت بازنشسته شدم دو فرزند دختر دارم که هر دو دانشجو پزشکی هستند هرچه داشتم ولی قرض بالا آوردم مستاجر هم هستم هیچ خدمت رفاهی از طرف ناجا به من نشد در زمان آموزشی کاپیتان تیم دانشگاه و نفر اول مسابقات دو بودم اما الان در اوج فقرم توان کار هم ندارم نیاز به معرفی و حمایت در یک تعاونی مسکن دارم چه کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

اولا سلاااااااااااااااااااااام !!!!!!!
دوما سوال شما خارج از حدود سایت حاضر است و در محل حاضر اقدام به راهنمایی حقوقی میشود نه معرفی به کار

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.