مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

باسلام. بنده سوار بر دوچرخه قصد عبور از عرض یک خیابان منتهی به میدان رو داشتم. هنگام ورود به عرض خیابان جهت عبور ماشینی را دیدم که از میدان میخواست وارد خیابانی شود که من قصد عبور از عرض ان را داشتم. هنگامی که به میانه عرض خیابان رسیدم ناگهان راننده خودرو سرعت خود را بالا برده که باعث برخورد منتهی الیه جلو خودرو که رکاب و لاستیک عقب بنده شد.بعد از ثبت کروکی بدل بنده دوچرخه سوار مقصر اعلام شده که طبق گفته افسر دلیل بر کج کردن فرمان دوچرخه بر خلاف جهت خیابان یکطرفه اعلام شد.
حال اگر بنده اعتراض کنم. امکان تغییر مقصر میباشد یا خیر.
با تشکر و سپاس.

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.اگر صد در صد مقصرید افتراض بذارید چون با این توضیح راننده سواری بایستی چند درصدی مقصر شناخته شود.

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

امکان اعتراض به نظر کارشناس وجود دارد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.