مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو قولنامه ای

بنده 3 سال پیش خودروی پدرم را به صورت قولنامه دستی 11میلیون به دوستم فروختم و در قولنامه فروشنده نام خودم را نوشتم و تمام مدارک خودرو را به دوستم تحویل دادم و من چندین ماه پیگیر شدم که سند بزند ولی انجام نداد و به من گفت میخوام بفروشم نمیخوام هزینه سند بدم و به هر بهانه ای تا امروز سند نزد ولی حدود 1 سال بعد قولنامه موفق شدم پلاک را فک کنم و پلاک را عوض کند سپس بعد از 2 سال از قولنامه از من شکایت کرد که ماشین ایراد پنهان داشته و درخواست خسارت نمود که شورای حل اختلاف هم رای 5 میلیون تومان برای ایشون داد که من باید بپردازم. روز معامله 300 هزار تومان برای سند گرو گذاشته که تا الان نپرداخت. الان که خودروی من4 برابر شده قیمتش و حدود نصف قیمت معامله را خسارت باید بپردازم. امکان شکایت از ایشون و دریافت خسارت و نیامدن برای سند زدن و حتی بازپسگیری خودرو را دارم یا خیر!؟
در ضمن خودرو به نام پدرم بوده و من وکالت محضری نداشتم. در زمان معامله نیز بدون شاهد و من و دوستم از طرف پدرانمون به عنوان شاهد امضا کردیم.

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

اینکه بعد از 2سال دادخواست داده برای عیب پنهان و کارشناس براش 5 میلیون نوشته به عقل جور در نمیاد چون ماشین اگر عیب داشته باشه ظرف یک هفته اول مشخص میشه لذا رای شورا ازراد دارد.از طرفی اگه ماشین متعلق به پدرت هست ایشون میتونه معامله رو باطل کنه و ماشین رو پس بگیره

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

شما در طرح دعوی یا شکایت سمتی ندارید و پدرتان باید اقدام نمایند
اگر با ارسال اظهارنامه به ایشان اعلام نموده اید که جهت تنظیم سند حاضر شوند در محضر و نیامدند با گواهی عدم حضور میتوانید استناد نمایید که ایشان سر باز زدند
برای ایراد به خسارت پنهان باید با وجود مدارک در دست وکیل اقدامات لازم انجام شود