مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ماشین

سلام خسته نباشید. سال 96 برای یکی از دوستانم چک دادم که کالایی رو بخره، ولی از تاریخی که کالایی رو خریده تا سال گذشته مبلغ چک رو پرداخت نکرده که کارمون به شورا و دادگاه کشید. منم بخاطر مشکلی که داشتم قبل از طرح دعوی ماشینمو فروختم. در دادگاه محکوم شدم به پرداخت 8میلیون پیش با ماهی 700هزار تومان، حسابامو مسدود کرده و برای ماشین فروخته شده ام حکم توقیف گرفته. ماشینم بخاطر اقساطی بودن نتونستم بلافاصله بعد از فروختن سند بزنم. الانم مبلغی که محکوم شدم رو پرداخت کردم قسطاشم سر موعد میپردازم، دادگاه حسابامو باز کرده ولی ماشینم هنوز تو توقیفه، ازطرفیم خریدار ماشینم فشار بهم اورده که بیا سندبزن بنامم تعویض پلاک کنیم. اگه امکانش هست راهنماییم کنین که چجوری میتونم ماشین رو از توقیف دربیارم؟

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

خریدار به شورای حل اختلاف مراجعه کنه و حکم اثبات مالکیت بگیره و به اجرا ببره و رفع توقیف بگیره

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

با مراجعه به اجرا احکام مربوطه درخواست رفع توقیفی نمایید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خریدار خودرو می باید بعنوان ثالث وارد پروندده شده و تقاضای رفع توقیف نماید