مشاوره حقوقی رایگان - تبديل وضعيت فرزند شهيد در علوم پزشكی كرمانشاه

با سلام اينجانب فرزند شهيد به مدت 6 سال به صورت شركتی در بيمارستان مشغول كار می باشم هنوز تبديل وضعيت نشدم و هيچ جوابی نميدن به ديوان عدالت هم شكايت كردم هيچ جوابی ندادن لطفا راهنمايي كنيد چكار كنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مگر میشود به دیوان شکایت کنید و جوابی ندهد ؟ یا خواسته تان مورد پذیرش یا مورد رد قرار میگیرد .