مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و تقسیط

سلام خسته نباشید
من با یه نفر اختلاف حساب دارم اما روی کل چک ‌ها اقدام کرده و اجراییه صادر شد و درخواست اعسار زدم حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه جلسه رسیدگی نداشتیم و دادخواست بدم برای جلسه رسیدگی که اصل طلب مشخص بشه میتونم جلوی اجراییه رو بگیرم تا حکم قطعی بشه یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

چطور ممکن است بدون جلسه رسیدگی رای محکومیت صادر شده باشد؟ حتما برگزار شده و شما غایب بودید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید