مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به به فوت

با سلام من 2/11/1396 خودروی ایسوزو از پشت در لاین سبقت به من برخورد کرد دقیقا رو در روی پاسگاه این اتفاق افتاد و حدودا 100 تا 150 متر مانده به بریدگی، ماشین در صورتی که با هم درگیر بوده و با بجا گذاشتن حدود50 متر خط ترمز رو آسفالت و نیوجرسی (که عکسشو دارم ضمیمه پروندست) وسط جاده توسط پاسگاه و مردم از هم جدا کردن، افسر سر صحنه مقصر 100 در 100 راننده ایسوزو گرفت خانواده مرحوم اعتراض زدن هیئت 3 نفره یکی به نفع ما یکی 50 ،50 و دیگری 100 مارو مقصر کرده (که طبق عکسی که داریم از ماشین و صحنه تصادف اصلا با گفته این کارشناس هماهنگی نداره) قاضی گفت چون رای ها اختلاف نظر دارن هییت 5 نفره باید تشکیل بشه اما خانواده مرحوم اومدن نوشتن که رای هییت 3 نفره قبول دارن و اعتراضی نسبت به رای 3 نفره ندارن قاضی به ما میگه شما هم بنویسین که شما هم اعتراضی ندارین تا اگه هییت 5 نفره تشکیل شد هزینه کارشناسی نصف به نصف بشه یا میگفت شایدم 50 ،50 مقصر تشخیص بده در صورتی که اگه بخواد رای 50،50 بده ما اعتراض داریم.
لازمه بگم سر صحنه ی شاهد گواهی داده به افسر صحنه تصادف همون شب و همچنین شماره موبایلشو داده که افسر میگه من گم کردم شمارشو همچنین از خودرو ایسوزو گاز پیک مخصوص کشیدن تریاک به همراه سیخ و موادکمی که روی سیخ بود پیدا شده که کارشناس تحویل پاسگاه داد ولی نه مامور پاسگاه داخل گزارشش نوشته نه کارشناس تصادف بعد اینکه خانواده مرحوم اعتراض زدن ما به افسری که کروکی سر صحنه کشیده مراجعه کردیم گفته وظیفه پاسگاه بوده گزارش بده به ، پاسگاه مراجعه کردیم میگه وظیفه افسر راهنمایی رانندگی بوده هر دو الان حاضر هستن گواهی بدن اما الان قاضی قبول نمیکنه که ازشون استعلام بگیره خواستم اگه میشه یه راهنمایی بکنین خدایی خیلی راحت دارن مارو متهم میکنن خیلی راحت

پاسخ ها :

تصادف رانندگی تصادف منجر به فوت