مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه

سلام پدر بنده 20 سال پیش یک خانه یک طبقه خرید و 6 ماه بعد آن خانه را ساخت و دو طبقه کرد و هنگام سند زدن به اسم خودش و پدرش و بردارش ثبت کرد بعد از ازدواج برادرش، بردار ایشان یک طبقه دیگر به صورت غیر قانونی ساخت که با مخالفت های شهرداری بلاخره توانست بسازد حال هر کدام از آنها یک طبقه را به نام خود می‌دانند ... بعد از فوت پدرشان، مادرشان به تنهایی در آنجا زندگی می‌کند و آن طبقه حکم ارثیه را دارد و اجازه فروش نمیدهد ... با توجه به اینکه این ساختمان سه طبقه برق مشترک دارد و کلا فرسوده شده و از سقف آن آب چکه می‌کند و لوله هایش به مشکل خورده و از بين رفته و مادر بنده در عذاب هستند و مشکلات خانوادگی با برادر پدرم مادر بنده خواستار فروختن آن خانه می‌باشند ولی مادربزرگ بنده و عمویم راضی نیستند با توجه به اینکه پدر بنده وکالت دارد و می‌گوید که می‌تواند با گرفتن سند تک برگی به نمایندگی از آنها خانه را بفروشد دلش راضی به این کار نمی‌شود که بنده تازگی فهمیده ام که آن وکالت کاری میباشد ... این خانه پایان کار ندارد آیا راهی پیش رو هست که خانواده بنده را نجات دهد با توجه به این مشکلات رو در رو که ما راحت خانه مان را بفروشیم و خانواده ام خلاص شود

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام مطابق قاعده تسلیط هرمالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف و انتفاع را دارد لذا هیچ کس نمی‌تواند مالکین سایر طبقات را مجبور به فروش یا تعمیر واحد خود نماید و تنها راهی که شما دارید ابتدا از توافق با ایشان و در صورت عدم توافق فروش واحد خود به طور جداگانه به ثالث می باشد