مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه دستی

باسلام و خسته نباشید ببخشید من یه دختر 32 ساله هستم که الان تقریبا 3سال میشه درگیر بیماری سرطان رحم و تخمدان بودم جراحی کردم شیمی درمانی شدم خداروشکر درمان شدم من با پسری قبل از بیماریم آشنا شدم و قصدمون هم ازدواج بود که این بیماری به وجود اومد ولی با این وجود ایشون در تمام مراحل کنار من موندن هم خودشون هم خانوادشون خیلی خیلی بنده رو مورد حمایت و لطف قرار دادند پدر من حدود دوسال پیش برای من یه واحد آپارتمان خریدن و به نام بنده کردن حالا که درمانم تموم شده و میخوام ازدواج کنم پدرم پاشو کرده تو یه کفش که باید خونه رو بزنی به نام برادرات ولی میدونم اگه اینکارو بکنم زندگیم بهم میریزه چون مطمعنم اون آدمی که دوسش دارم از این موضوع ناراحت میشه و همه چی تموم میشه حالا من یه راهنمایی میخوام توروخدا یه راهی جلو راهم بذارین به نظر شما من یه صلحنامه دستی با کلی شاهد بنویسم و امضا کنم که بعد از فوتم این ملک به برادرهام برسه کافیه ؟ و فردا روزی اگر من فوت کنم برادرهای من میتونن با این صلح نامه دستی کارشون رو پیش ببرن ؟
پدرم فقط میگه صلح نامه تو دفتر خونه اسناد رسمی ولی من نمیخوام رو سندم چیزی نوشته بشه که همسرم متوجه بشه آیا صلحنامه دستی ارزش و اعتبار دارد ؟ و اینکه برای خیال راحتی پدرم میتونم صلح نامه دستی با چند شاهد بنویسم بعد در دفترخانه یا بنگاه املاک مهر و امضاش کنم؟ و امکان فسخ برای این صلحنامه وجود داره؟ و اگر یه موقع بخوام ملکم رو خریدو فروش کنم حتما باید برادرهای منم اجازه بدن؟
ببخشید یه سوال دیگه اگر من ازدواج کنم چون صاحب فرزندی هم نمیشیم در صورتیکه من فوت کنم یا طلاق بگیریم از ملک من چقدر به همسرم میرسه؟
توروخدا پاسخ منو بدین خیلی بهم ریختم ممنونم

پاسخ ها :

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

صلح نامه عادی تنظیم کنید و بعد از فوت شما با طرح دادخواست تنفیذ صلح نامه از جانب بردارهایتان علیه وراث دیگر میتوانند مالک آپارتمان شوند
درصورت فوت شما همسرتان یک دوم ارث میبرند زیرا فاقد فرزند میباشید