مشاوره حقوقی رایگان - زمین یا ملک

با سلام . پدرم با عمویم یک زمین مسکونی 140 میلیون تومانی شراکتی دارند که این زمین نه سند داره و نه قولنامه و اینکه فقط این شراکت در یک برگه هست که 4 نفر شاهد امضا کرده اند و اصل این برگه پیش عمویم هست و حاضر نیست بدهد تا ببریم دادگستری کپی برابر اصل بکنیم ممنون راهنمایی کنید که چطور حقمان را بگیرم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام با توجه به اینکه فرمودید چهار نفر شاهد ذیل برگه توافق امضا نمودند می توانید با تنظیم استشهادیه حداقل دو نفر از شهود و خوانده قرار دادن عمویتان تقاضای استرداد توافقنامه را بنمایید