مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین 4 ماه پیش در دادگاه تشخیص

بنده خانمم 14فروردین نودنه سقط جنین کرده ایا از طریق پزشکی قانونی رسیدگی کنم تشخیص میدهد که سقط کرده چون عمدی بوده

پاسخ ها :

پرسشگر :

باتشکر چون تو دادگاه خیلی دارن دورم میزنن چون همسر قانونی نیست عادی موقت است میگه حقی نداری

پرسشگر :

همسرم نزدیک به دوسال 5ماه است طلاق گرفت توی عده بعد از طلاق بودیم 46 روز بعد از طلاق برگشتیم سر زندگیمان الان مشکلاتی پیش اومده واسمون بچه نمیدونم چندما ه است فقط سقط اش کرده خبر دارم الان اقدام کردم دادگاه هم من میفرسته اگاهی من کارم با اگاهی چیه من نمیدونم هنوز نرفتیم پزشک قانونی نزدیک به دو ماه است شکایت کردم

سقط جنین عمدی سقط جنین پزشکی قانونی