مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت

سلام. طلام رو گم کردم بعد دو روز طلا رو شخصی داده به تاکسی آورده اما نصفش رو برده.
میخاستم ببینم میتونم از روی اثر انگشتش که روی جعبه و پلاستیک که طلام رو گذاشته داخلش و یه برگه که روش آدرس منزلمون رو داده به تاکسی. هویتش رو پیدا کنم؟
اگه سابقه دار نبود باز از روی اثر انگشتش روی کاغذ و پلاستیک و پول هویتش رو میفهمم؟

پاسخ ها :

حمید دانیالی

حمید دانیالی :

استان :

با سلام‌معتقدم موضوع حقوقی است و در صورت جمع آوری ادله و یا دلایل کافی از جمله شهادت شهود از طریق مرجع قضایی و با تقدیم دادخواست حقوقی احقاق نمایید

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر مطمئن هستید که کار یابنده بوده و از طرفی مدرکی دارید که طلاهای شما میزان مشخصی داشته میتوانید شکایت نمایید.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اثار اثر انگشت معمولا با این همه جابجایی در دست از بین می رود در حین حال می توانید به اداره اگاهی مراجعه کنید .