مشاوره حقوقی رایگان - اتوماسيون به زندان چيست؟

با احترام
به بنده گفتن عفو مشروط شما يک هفته زمان ميبره و از طريق اتوماسيون به زندان تهران بزرگ داده ميشود و شما بايد خود را معرفی كنيد زندان برا تسويه ، حال من از كجا بفهمم حتما عفوم خورده كه به زندان برا تسويه بروم و اتوماسيون چه صورت است ؟ ايا به شعبه اجرای احكام دادسرا عفو نميرود به چه صورت است ممنونم

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام اتوماسیون یعنی به صورت کامپیوتری و اینترانتی برای زندان ارسال میشود بله شعبه اجرای احکام هم اصل نامه عفو ارسال شده و شما میتوانید از طریق اجرای احکام هم چگونگی عفو رو بپرسید و میتوانید برای این کار وکیل بفرستید و خود مستقیم نروید.