مشاوره حقوقی رایگان - بطلان مبایعه نامه بدلیل اینکه حق فسخ مدت ندارد

باسلام شهريور97 اپارتمانى با 90 درصد پیشرفت کار پیش خرید کردم که در ان 10میلیون حق فسخ بدون مدت براى دو طرف ذکر شده 200 میلیون تومان پرداخت شده و موعد تسليم اپارتمان یکم دى 97 ذکر شده و شفاهى در حضور یک شاهد گفته شد در قبال تسلیم ان 100 میلیون دریافت کند و 20 میلیون دیگر زمان انتقال سند رسمى و محل دفتر رسمى مشخص شده 30 خرداد 98 قابل وصول است مبایعه نامه پیش فروش منعقد شده از طرف فروشنده معامله قابل بطلان هست متشکرم

پاسخ ها :

پرسشگر :

از لطف جنابعالى سپاس گزارم

بطلان مبایعه نامه مبایعه نامه