مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت

با سلام
علیرغم داشتن داشتن حکم ملاقات هفته ای یکروز کامل همسرم از ملاقات ممانعت به عمل می آورد.
تاکنون 6 نوبت از او به علت ممانعت از ملاقات فرزند در شورای حل اختلاف شکایت که ایشان محکوم به پرداخت جریمه نقدی در حق دولت شده اند.
آیا با توجه به این شکایات ,
و اینکه فرزندم پسر و 6 ساله میباشد , امکان سلب حضانت ایشان میباشد, در ضمن هنوز ایشان را طلاق نداده ام .
با تشکر

پاسخ ها :

سلب حضانت از مادر جلوگیری از ملاقات پدر با فرزند جلوگیری از ملاقات فرزند ممانعت از ملاقات فرزند سلب حضانت فرزند سلب حضانت ملاقات فرزند حضانت قوانین حضانت فرزند قوانین ملاقات فرزند