مشاوره حقوقی رایگان - زمین مستحق للغیر

خسته نباشید پدر من سال 84 85 نصف یه زمین رو از یه آقایی خرید و با هم ساختنش بعد یکی دیگه هم اومد ادعای مالکیت کرد یعنی زمین مستحق للغیر شد و اون آقایی که زمین رو به پدرم فروخته بود چیزی در این مورد نگفته بود و خودش هم پول اون صاحب تازه رو داد چون پدر من توانایی مالی نداشت پدر من چند سال پیش رفت شکایت کرد و تا الان درگیر دادگاه هستن و چند ماه دیگه باز هم دادگاه دارن و طبق اطلاعاتی نا کاملی که بدست ما اومده دادگاه رای رو بر این صادر میکنه که پول پدر من طبق تورم بانکی حساب بشه که به پول الان فرقی با هیچ چیز نداره در حالی که قیمت اون زمینی که با هم داخلش مغازه زدن 7 8 برابر پول بانکی هست به نظر شما آیا واقعا دادگاه رای را بر تورم بانکی صادر میکند یا میشه کاری کرد که پول زمین را با نرخ روز بدست بیاریم ؟ خواهشا کمک کنید چون تنها دارایی ما همون زمینه

پاسخ ها :

سعید خداداد

جناب آقای سعید خداداد :

متاسفانه رای محاکم در این خصوص سلیقه ای هست و برخی از محاکم حکم بر پرداخت اصل پول وفق شاخص بانک مرکزی صادر میکنن و برخی دیگر وفق نظر کارشناس رسمی جهت برآورد کاهش ارزش پول در هر حال چتره ای جز اعتراض و تجدیدنظر خواهی به امید نقض و اصلاح رای ندارید