مشاوره حقوقی رایگان - رای صادره

سلام تقریبا دو سال قبل طی شکایتی که از من بابت پرونده ای از من شده بود در تاریخ مشخصی در یکی از شعب کیفری تهران طرف مقابل شرکت نکرد و من نزد قاضی جهت بررسی شکایت رفتم چند سوال از من پرسید و گفت بسلامت. الان پس از دو سال برای من پیام اومده رای به شماره پرونده ... رای صادر شده است این به چه معناست چیکار باید بکنم ممنونم اگه راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با سلام
احتمالا تبرئه شدید
از طریق سامانه ثنا میتونید وارد حساب کاربریتون بشید و متن رای رو ببینید