مشاوره حقوقی رایگان - آیا مستمری فردی که بیمه کشوری بوده به زنش که بیمه تامین اجتماعی است تعلق میگیرد؟

با سلام
اینجانب بازنشسته صندوق بازنشستگی کشوری هستم و همسرم بازنشسته تامین اجتماعی آیا در صورت فوت اینجانب مستمری بازنشستگی من به همسرم تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
حقوق بازنشستگی پس از فوت شما به همسرتون تعلق میگیرد و ارتباطی به حقوق خودش نداره