مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاعی

سلام
اگر احدی از شركت كه دو دانگ ملک را مالک و بقيه آن را ارث با ورثه ديگر سهيم باشه (كلاًً پنج نفر مالک مشاعی)
اقدام به فروش كل ملک كند و ذيل قولنامه اسامی ديگر وراث نوشته شده باشه كه متعاقباً امضا كنند ولی ورثه پشيمان بشن و امضا نكنن آيا ميتوان شخص فروشنده را ملزم به تنظيم سند قدر السهم خود كرد؟ با توجه به اينكه قولنامه مورد فروش را ٦دانگ نوشته
همچنين فروشنده پول ثمن را دريافت نكرده
و از فروش ملک پشيمان شده

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
معامله فقط نسبت به سهم فروشنده نافذ هست ولی برای بقیه ورثه خیر . خریدار میتواند فروشنده را نسبت به سهم خودش الزام نماید .