مشاوره حقوقی رایگان - آیا می توان از سهمیه ایثارگری برای شرکت فرزند در کنکور استفاده کرد.؟

با سلام.من 23 ماه و 19 روز حضور در جبهه دارم. آیا فرزندم می تواند از این امتیاز برای شرکت در کنکور استفاده کند ؟و نسبت به سهمیه داوطلب عادی چقدر امکان موفقیت دارد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر بالای 6 ماه بصورت داوطلب در جبهه بودید بله میتوانید از کد رزمندگی برخوردار شوید