مشاوره حقوقی رایگان - ملک مزایده

ملک را توقیف کردم و مراحل قانونی انجام شد و مزایده انجام شد و اجری احکام دستور انتقال مالکیت داده ولی شخص ثالث که ملک در تصرف او میباشد بعد از مزایده اومده دستور موقت گرفته و با مبایعه نامه عادی میگه ملک را خریده ام الان چیکار باید کنم ؟

پاسخ ها :

ادعای مالکیت ملک مزایده ای ملک مزایده ای مزایده ملک مالکیت ملک مزایده