مشاوره حقوقی رایگان - معاینه پزشک قانونی

سلام خسته نباشید
من در دوران عقد اقدام به طلاق توافقی کردم و برای اثبات باکرگی به پزشکی قانونی معرفی شدم
اما متاسفانه انقد وحشیانه و بدون تخصص کار معاینه انجام دادن که باعث جراحت شد و نتونستن کارشون رو تموم کنن و موکول شد به روز دیگری
میخواستم بدونم امکانش نیست پیش پزشک دیگری رفت و نامه تایید به دادگاه داد؟ حتما باید پزشکی قانونی برم برای معاینه؟

پاسخ ها :

معاینه پرده بکارت توسط پزشکی قانونی معاینه پزشکی قانونی برای طلاق توافقی معاینه پرده بکارت پزشکی قانونی پرده بکارت طلاق