مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام بنده دو سال پیش خودرویی را از دوستم با قرارداد دستی و ینفر شاهد خریدم و 32 میلیون دادم خودروی فوق الذکر 46 تومن بود که الباقی را قرار هنگام زدن سند پرداخت کنم. ماشین را تحویل گرفتم و چند هفته بعد گفت که برای عروسی ماشین را برایش بدم ماشین را به وی دادم که ایشان را بدلیل داشتن حکم غیابی با ماشین من میگیرن و ماشین را منتقل به پارکینگ میکنن. تا اینکه بنده آزادی ماشین را از دادستان محترم و راهنمایی و رانندگی گرفتم اما هنگام تحویل خودرو متوجه شدم که خانواده ایشان رفتن راهور و دفتر دادستانی که ماشین را نفروختن و چون سند ماشین هم دستشان بود ماشین را نه بمن و نه به انها دادن. حالا دو سال تو پارکینگ مانده و من نمیدانم چکار کنم یعنی نمیدونم کجاها برم. در ضمن خانواده وی هفت ماه پیش با سند برای آزادی رفتن اما ماشین را نتوانستن ازاد کنن. و من هم وقتی آنموقع رفتم گفتن سند ماشین را باید بیاری. با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو را به علاوه دستور موقت مبنی بر منع نقل و انتقال خودرو تقدیم دادگاه کنید . برای تنظیم دادخواست به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل زندگی مراجعه نمایید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باسلام. شما مطابق قولنامه ای که با مالک خودرو دارید وخودرو رو خریدید میتونید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی وتعویض پلاک با الزام به تحویل مبیع(خودرو) رو به دادگاه تقدیم کنید وپس از صدورحکم اقدام به تنظیم سند تحویل گرفتن خودرو و تعویض پلاک کنید. ( جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)