مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی

احتراما به اینجانب در تاریخ .... سرباز سپاه بوده ام که در تاریخ ...... در حین انجام کار عملی دچار اسیب دیدگی از ناحیه بیضه و مجبور به برداشت ان شده که در صورت جلسه کمیسیون 134 قانون استخدامی سپاه در تاریخ .... طی نامه شماره ..... پ / س جانبازی اینجانب تایید که کلیه مدارک نیز موجود می باشد. مراتب توسط سپاه پاسداران به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان جهت احراز جانبازی ارسال که طی نامه شماره.....در تاریخ ...... کمیسیون احراز جانبازی استان از قبول رای خوداری و بیان داشتند که مشمول مقررات جانبازی نمی باشم پس از ارسال به ماده 16 جوابی داده نشد و در تاریخ به اداره کل بنیاد شهید ارجاع که پس از گذشت 3سال هنوز خبری از جواب کمیسیون مشترک جانبازی اینجانب توسط اداره مربوطه نشده با مراجعه چند هفته پیش اظهار داشتند که در نوبت قرار دارید اگه لیست سفارشی ندهند بلاتکلیف هستم نمیدانم چیکار کنم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

سلام
در نهایت همان کمیسیون ماده 16 باید جواب بدهد و آنجا هم متاسفانه خیلی شلوغ است.