مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده به مدت 10 سال حسابدار یک شرکت خصوصی بوده ام . دو سال آخر خدمت بنده مدیریت کارخانه تغییر نمود و ایشان به بنده دستور داد که بابت فروش ضایعات وجه را دریافت و به حساب مدیریت کارخانه واریز نمایم . همچنین بنده از لحاظ چارت سازمانی زیر مجموعه مدیریت کارخانه بوده ام .
هیات مدیره با اخراج مدیریت کارخانه از موضوع باخبر شده و ادعا دارد بنده با مدیریت کارخانه همدست بودم . هیات مدیره با مدیریت کارخانه کاری ندارند ولی از بنده مبلغ 340 میلیون تومان از بنده به عنوان خسارت دریافت نموده اند . فعلا هیات مدیره تصمیم دارد از بنده نیز شکایت کند .
نکته :به علت اینکه در شهرستان اعتبار بنده را از بین ببرن تمام مشکلات را به گردن بنده انداخته و بنده به علت آبرو وجه را نیز پرداخت نمودم .
الان نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی فرمایید .

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام قبل از اثبات حق دریافت خسارت نداشته اند بهتر است وکیل بگیرید