مشاوره حقوقی رایگان - پيامک بد حجابی

با سلام چند ماه پيش پيرو ارسال پيامک بدحجابی و عدم مراجعه به امنيت و دادن تعهد ماشين توقيف و مدت يک هفته در پاركينگ بود كه مجددا برای بار دوم اس ام اس امده و اين بار پيرو مراجعه به امنيت اعلام كردن ماشين بايد يک هفته در پاركينگ توقيف باشه
ازشون درخواست عكس كردم كه من كجا بد حجاب بودم ولی جوابی ندادن
من از چه طريقي ميتونم اقدام كنم ؟ ٤ ماه نيست ماشينم به جرم نكرده از توقيف ازاد شده

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به قسمت ریاست پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید.