مشاوره حقوقی رایگان - ازاد کردن وثیقه و دادگاه میتواند بیشتر از مبلغ وثیقه دریافت کند از وثیقه گذار

اینجانب مبلغ 20میلیون تومان از یک سند وثیقه گذاشتم ایا میتوانم مبلغ 20میلیون را به صندوق دادگاه بدهم و سند را ازاد کنم
ایا دادگاه میتواند بیشتر از مبلغ وثیقه که گذاشتم توقیف و ضبط کند

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قسمت اول سوالتون با توجه به سهل الوصول بودن وجه نقد از سند بله ممکن است . قسمت دوم سوال خیر نمی تواند ازدیاد کند مگر به موجب قانون