مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

سلام. وقتتون بخیر بنده نیروی طرحی یکی از بیمارستانهای تهران بودم که تاریخ زایمان بنده 24تیر 98بود که مترون بیمارستان نیز اطلاع داشتند ولی از 15خرداد استعلاجی شدم و بیمارستان بلافاصله بجای بنده نیرو جایگزین کردند بعد از زایمان که به بیمارستان جهت گرفتن مرخصی زایمان مراجعه کردم گفتند که از اول تیر ترک خدمت برای شما رد شده و شما نمیتوانید کاری کنید بعد از یک ماه به دانشگاه مربوطه مراجعه کردم که انجا گفته شد ترک خدمت فرستاده شده ولی هنوز ما کاری نکردیم شما به بیمارستان برو و دوباره درخواست مرخصی بده تمام مدارک رو بردم ولی رئیس تامین نیروی انسانی دوباره مخالفت کرد جواب ایشان این بود که شما نیروی طرحی بودید و حق همچین کاری رو نداشتین و همچنین اینکه بیمارستان بودجه ندارد. الان سوال من این است که چه باید کنم میتوانم شکایت کنم و مرخصی را بگیرم اگر بهم مرخصی میدادن تا 16فروردین 99 بود و بعد از ی هفته طرح دو ساله من هم به پایان میرسید

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به نامه شماره 2/14323/د مورخ 97/8/1 معاونت توسعه وزارت بهداشت مراجعه کنید