مشاوره حقوقی رایگان - واریز نفقه از حساب مادر شوهر

باسلام، سوالم اينه آيا مبالغی كه از حساب مادرشوهرم به حساب بنده واريز شده ، بابت نفقه قابل قبول هست؟ شوهرم می تونه پرينت حساب مادرشو در دادگاه ارايه بده ، و قابل پذيرش هست ؟؟؟
روال دادگاه چه صورته ؟ می پذيرن؟؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید مشخصا معلوم گردد که تکلیف پرداخت نفقه را همسرتان انجام داده.پرداخت از سوی شخص دیگر نمی تواند دلیل باشد مگر اینکه با دلایل دیگر بتوان ثابت کرد که مادر همسرتان با درخواست همسر شما نفقه را پرداخت کرده است