مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان عدالت اداری

با سلام تو ازمون قبول شدم سابقه کاری قبول نکردن تنها مشکلم سابقه کاری اعتراض زدم دیوان این جواب داده شروط پذیرش دارا بودن دو سال سابقه تجربی بوده که شاکی 2 سال سابقه کار را ارائه نموده است و صرف پدیرش اولیه نمی باشد الان یعنی سابقه کاری دیوان رد کرده؟ با تشکر

پاسخ ها :

سابقه کاری در استخدام سابقه کاری دیوان عدالت اداری قوانین استخدامی استخدام